Despre noi

Povestea noastră

Bucătăria chinezească a cucerit întreaga lume prin varietatea ingredientelor şi abundenţa condimentelor care dau un gust complet diferit mâncărurilor, chiar şi când ingredientul de bază e acelaşi. Bucătăria chinezească se bazează pe câteva ingrediente cheie pe care le găsim în multe reţete culinare specifice acestei ţări. Este vorba de orez, tăiţei, legume, pui, fructe de mare şi foarte multe condimente.

Dezvoltarea şi diversificarea deliciilor din bucătăria chinezească sunt reprezentative pentru îndelungata istorie a ţării. Reţete noi şi gustoase au fost create cu fiecare dinastie care a condus China, dar arta culinară chinezească şi-a atins apogeul în timpul dinastiei Quing, adică între anii 1600 şi 1900.

webPengYou023
full_DAN8893

Bucătarii noștri

Într-o ţară cu o cultură, o geografie şi o climă atât de diversificate, şi reţetele culinare sunt diverse şi neaşteptate, astfel că bucătăria chinezească are mai multe ramuri, una mai interesantă decât alta. Preparatele tradiţionale din zona Sichuan, servite în bucătăriile noastre, sunt cele mai cunoscute şi mai apreciate mâncăruri în toate restaurantele chinezeşti din lume. Bucătăria chinezească se adresează tuturor simţurilor, chiar dacă gustul este principalul atu pe care îl au cele mai multe reţete de mâncare chinezească.

Restaurantele noastre Locația din zona Hala Traian

Locația din Strada Occidentului